Kokouspalvelut

Pyydä tarjous

Myyntipalvelu

Jätä tarjouspyyntö, soita myyntipalveluumme 020 615 4749 tai 020 615 4026 tai ota yhteyttä sähköpostitse myyntipalvelu@kouvola.fi. Kouvolan kulttuuritalojen myyntipalvelu on avoinna arkisin kello 9-15. Tutustu tarkemmin Kouvolatalon, sekä Kuusankoskitalon kokoustiloihin. 

Kahvikokous

Kokouspaketti sisältää kokoustilan max. 4 h, kokoustekniikan, kokoustarvikkeet, kokousvedet sekä yhden kahvituksen. Kokouspaketin hinta on 20 € per henkilö (sis. alv 24 % ja 14 %).

Tutustu pakettiin

Puolipäiväkokous

Kokouspaketti sisältää kokoustilan max 4 h, kokoustekniikan, kokoustarvikkeet, kokousvedet, yhden kahvituksen sekä lounaan. Kokouspaketin hinta on 32 € per henkilö (sis. alv. 24 % ja 14 %).

Tutustu pakettiin

Koko päivän kokous

Kokouspaketti sisältää kokoustilan max. 8 h, kokoustekniikan, kokoustarvikkeet, kokousvedet, yhden kahvituksen sekä lounaan. Kokouspaketin hinta on 38 € per henkilö (sis. alv 24 % ja 14 %).

Tutustu pakettiin

Koko päivän kokous 2

Kokouspaketti sisältää kokoustilan max. 8 h, kokoustekniikan, kokoustarvikkeet, kokousvedet, kaksi kahvitusta sekä lounaan. Kokouspaketin hinta on 45 € per henkilö (sis. alv 24 % ja 14 %).

Tutustu pakettiin

Kokoustilat

Tutustukaa kulttuuritaloihimme ja kokoustiloihimme talojen omilta esittelysivuilta. Kokoustilojamme sijaitsee Kouvolan keskustassa Kouvolatalossa, sekä Kuusankoskella Kuusankoskitalossa.