Kokouspalvelut

Pyydä tarjous

Myyntipalvelu

Jätä tarjouspyyntö, soita myyntipalveluumme 020 615 4749 tai 020 615 4026 tai ota yhteyttä sähköpostitse myyntipalvelu@kouvola.fi. Kouvolan kulttuuritalojen myyntipalvelu on avoinna arkisin kello 9-15. Tutustu tarkemmin Kouvolatalon, sekä Kuusankoskitalon kokoustiloihin.

Kahvikokous

Kokouspaketti sisältää kokoustilan max. 4 h, kokoustekniikan, kokoustarvikkeet, kokousvedet sekä yhden kahvituksen. Kokouspaketin hinta on 20 € per henkilö (sis. alv 24 % ja 14 %).

Tutustu pakettiin

Puolipäiväkokous

Kokouspaketti sisältää kokoustilan max 4 h, kokoustekniikan, kokoustarvikkeet, kokousvedet, yhden kahvituksen sekä lounaan. Kokouspaketin hinta on 32 € per henkilö (sis. alv. 24 % ja 14 %).

Tutustu pakettiin

Koko päivän kokous

Kokouspaketti sisältää kokoustilan max. 8 h, kokoustekniikan, kokoustarvikkeet, kokousvedet, yhden kahvituksen sekä lounaan. Kokouspaketin hinta on 38 € per henkilö (sis. alv 24 % ja 14 %).

Tutustu pakettiin

Koko päivän kokous 2

Kokouspaketti sisältää kokoustilan max. 8 h, kokoustekniikan, kokoustarvikkeet, kokousvedet, kaksi kahvitusta sekä lounaan. Kokouspaketin hinta on 49 € per henkilö (sis. alv 24 % ja 14 %).

Tutustu pakettiin

Pieni kulttuurihetki

Oletko tuomassa henkilökuntasi tai asiakkaasi konserttiin ja haluaisit tarjota heille samalla myös ruokailun? Väliaikapaketilla saatte käyttöönne oman tilan ennen konserttia ja konsertin väliajalle tarjoiluiden kera. Väliaikapaketin hinta on 24 € tai 14 € per henkilö (sis. alv 24 % ja 14 %).

Tutustu pakettiin

Suolaista ja makeaa

Kokouspaketti sisältää kokoustilan max. 8 h, aamu- ja iltapäiväkahvit, esitystekniikan, langattoman nettiyhteyden, muistiinpanovälineet, vahtimestaripalvelut, vaatesäiltyksen ja kokousvedet. Kokouspaketin hinta on 35 € per henkilö (sis. alv 24 % ja 14 %).

Tutustu pakettiin

Tarinoita ja taidetta

Kokouspaketti sisältää kokoustilan max. 8 h, lounaan, kahvitarjoilun, opastetun näyttelykierroksen, esitystekniikan, langattoman nettiyhteyden, muistiinpanovälineet, vahtimestaripalvelut, vaatesäiltyksen ja kokousvedet. Kokouspaketin hinta on 35 € per henkilö (sis. alv 24 % ja 14 %).

Tutustu pakettiin

Joululounas

Joululounaspaketti sisältää kokoustilan max. 4 h, joulumenun kokoustilassa, esitystekniikan, langattoman nettiyhteyden, muistiinpanovälineet, vahtimestaripalvelut, vaatesäiltyksen ja kokousvedet. Kokouspaketin hinta on 35 € per henkilö (sis. alv 24 % ja 14 %).

Tutustu pakettiin

Kokoustilat

Tutustukaa kulttuuritaloihimme ja kokoustiloihimme talojen omilta esittelysivuilta. Kokoustilojamme sijaitsee Kouvolan keskustassa Kouvolatalossa, sekä Kuusankoskella Kuusankoskitalossa.