Kouvolatalon on suunnitellut arkkitehti Erkki Valovirta ja se edustaa postmodernia arkkitehtuuria.

Kouvolatalon sijainti on erinomainen, vain kävelymatka matkakeskukselta. Talon molemmin puolin on reilusti maksutonta pysäköintitilaa. Lähin hotelli sijaitsee aivan vieressä. Kouvolatalon tilat soveltuvat seminaareihin, kokouksiin, luentoihin sekä konsertteihin ja erilaisiin esityksiin. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä. Kokoustiloissa on ajanmukainen esitystekniikka ja kaikki tilat ovat esteettömiä.

Simelius-sali soveltuu seminaarien, konserttien ja muiden esitysten järjestämiseen. Simelius-salissa on 311 istumapaikkaa ja kolme pyörätuolipaikkaa. Kouvolatalon auditorio Honka-Sali on 70 paikkainen kokous-, seminaari ja luentosali nousevalla katsomolla. Istumapaikkojen edessä on kiinteä taso.

Arvola ja Tynnilä ovat 24-paikkaisia kokoushuoneita. Kokoushuoneet voidaan jakaa väliseinillä kahdeksi erillisiksi tilaksi esimerkiksi ryhmätöitä varten. Kokoushuone Resiina on Kouvolatalon pienin kokoushuone, johon mahtuu 12 henkilöä.

Kouvolatalon lämpiössä järjestetään yleensä tapahtumien kahvitukset, messuesittelyt, kokoontumiset sekä tapahtumissa pidetyt puheet/avajaiset. Näihin käyttötarkoituksiin lämpiö sopii loistavasti sen suuruuden ja runsaan auringonvalon määrän takia. Ulkonäyttämö ja sen katsomo soveltuvat kesäisin esitysten pitopaikaksi.

Kouvolatalossa harrastetaan, luodaan ja tuotetaan paljon. Tutustu talon muihin toimijoihin, heidän toimintaansa ja siihen, miten päästä mukaan.

Päivitetty 23.7.2021