Kouvolatalon on suunnitellut arkkitehti Erkki Valovirta ja se edustaa postmodernia arkkitehtuuria.

Kouvolatalo sijaitsee Kouvolan Kaunisnurmen alueella, tarkemmin sanottuna Museokorttelissa. Museokortteli luo Kouvolatalon ympäristöön uniikin junarata-, tehdas- ja käsityöläis tunnelman. 

Olemme Kouvolan keskustan suurin kokous- ja konserttitiloja vuokraava organisaatio. 30 vuoden työkokemuksella olemme raudanluja yhteistyökumppani teille, tapahtumallenne ja asiakkaillenne.

Kouvola-talon pääsisäänkäynti kesällä

Matkaa kouvolan matkakeskukseen on kilometrin verran. Lähin hotelli, Original Sokos Hotelli Vaakuna sijaitsee alle kilometrin päässä Kouvola-talosta. Kouvolatalon Kahvila-ravintola Sävel Bistro on lähin kahvila-ravintola, mutta muita ruokailuvaihtoehtoja on tarjolla useita eri puolilla Museokorttelia.

Museokortteli kesällä
museokortteli

Maksutonta pysäköintitilaa Kouvolatalolla ja talon ympärillä on runsaasti. Kouvolatalon omaa parkkitilaa on noin 70 parkkiruudun verran ja Kouvolan Matkakeskuksen parkkipaikat sijaitsevat muutamien satojen metrien päässä Kouvola-talosta, hyvien, selkeiden ja turvallisten kevyenliikenteenväylien päässä.

Kouvolatalossa on nopea 100 megan avoin wlan internetyhteys kaikille taloon tulijoille. Kouvolatalossa harrastetaan, luodaan ja tuotetaan paljon. Tutustu talon muihin toimijoihin, heidän toimintaansa ja siitä, miten päästä mukaan.

Päivitetty 15.3.2019