Kouvolatalon on suunnitellut arkkitehti Erkki Valovirta ja se edustaa postmodernia arkkitehtuuria.

Kouvolatalo sijaitsee Kouvolan Kaunisnurmen alueella, tarkemmin sanottuna Museokorttelissa. Museokortteli luo Kouvolatalon ympäristöön uniikin junarata-, tehdas- ja käsityöläistunnelman. 

Olemme Kouvolan keskustan suurin kokous- ja konserttitiloja vuokraava organisaatio. 30 vuoden työkokemuksella olemme raudanluja yhteistyökumppani teille, tapahtumallenne ja asiakkaillenne.

Kouvolatalon pääsisäänkäynti kesällä

Matkaa kouvolan matkakeskukseen on kilometrin verran. Lähin hotelli, Original Sokos Hotelli Vaakuna sijaitsee 700 metrin päässä Kouvolatalosta. Kouvolatalolla on kahvila-ravintola Sävel Bistro.

Kaunisnurmen museokortteli kesällä
museokortteli

Maksutonta pysäköintitilaa Kouvolatalolla on noin 70 parkkiruudun verran ja Kouvolan Matkakeskuksen parkkipaikat sijaitsevat noin kilometrin päässä Kouvolatalosta, hyvien, selkeiden ja turvallisten kevyenliikenteenväylien päässä.

Kouvolatalossa on nopea 100 megan avoin wlan internetyhteys kaikille taloon tulijoille. Kouvolatalossa harrastetaan, luodaan ja tuotetaan paljon. Tutustu talon muihin toimijoihin, heidän toimintaansa ja siitä, miten päästä mukaan.

Päivitetty 3.10.2019