• Simelius-sali
  • Honka-sali
  • Arvola
  • Tynnilä
  • Resiina
  • Lämpiö
  • Ulkonäyttämö

Kouvolatalon esteettömyys

Kouvolatalo on panostanut esteettömyyteensä ja koko talo on täysin esteetön liikunta-, näkö- ja kuulorajoitteisille asiakkaille. Kouvolatalon pääovien edessä on kolme pyörätuoliparkkipaikkaa ja pääovet voi avata avauspainikkeella.

Talossa on kaksi hissiä, joilla pääsee talon jokaiseen kerrokseen. Kouvolatalon aulasta pääsee kulkemaan kolmeen eri suntaan. Aulasta noustaan korotettuihin tiloihin, joihin pääsee kulkemaan sekä rappusia, että jarrunauhoilla varustettuja luiskia pitkin. 

Kouvolatalon aula
Kouvolatalon aula

Salien esteettömyys

Simelius-sali

Simelius-saliin on esteetön sisäänpääsy sekä katsomoon, että lavalle. Katsomo on loivasti lavansuuntaan laskeutuva ja katsomossa on kolme pyörätuolipaikkaa, sekä istumapaikat avustajille. Koko Simelius-sali on katettu induktiosilmukalla. Voit siis istua missä päin tahansa salia tai liikkua salissa vapaasti ilman häiriöitä kuulolaitteessasi.

Katsomon molemmilla reunoilla kulkevilla käytävillä on tarpeeksi tilaa pyörätuolilla liikkumiselle. Käytävien lattioilla on paksu kangasmatto helpottamassa kävelyä ja käytävien reunoilla on koko käytävän mittaiset kädensijat. 

Honka-sali

Honka-salin katsomoon on esteetön pääsy ja katsomossa on kolme pyörätuolipaikkaa, sekä istumapaikat avustajille. Honka-salin lavalle johtaa kaiteella varustellut rappuset, Honka-salin katsomon vasemmassa laidassa. Lavalle pääsee pyörätuolilla salin sivuovesta.

Honka-salissa on induktiosilmukka koko salin alueella. Voit siis istua missä päin tahansa salia tai liikkua salissa vapaasti ilman häiriöitä kuulolaitteessasi.

Kokoustilat

Kouvola-talossa on kolme kokoustilaa asiakasvuokrausta varten. Jokaiseen kokoustilaan pääsee pyörätuolilla ja niissä on tilaa liikkua, sekä toimia pyörätuolin kanssa. 

Opasteet

Kouvolatalossa on kolme karttaa talon tiloista. Yksi Kouvola-talon aulassa, toinen kouvola-talon läntisellä sisäänkäynnillä ja kolmas luoteisella sisäänkäynnillä.

Kouvolatalon aula ja pääovet
Kouvolatalon aulassa on infotaulu heti sisään tullessa.

Päivitetty 26.8.2019