Honka-sali on nimetty kouluneuvos Helvi Hongan (1903-1993) mukaan. Honka toimi yhteensä 40 vuoden ajan arvostettuna Kouvolan Lyseon matematiikan, fysiikan ja kemian lehtorina sekä rehtorina.

Kouvolatalon auditorio Honka-Sali on 70 paikkainen kokous-, seminaari ja luentosali nousevalla katsomolla. Istumapaikkojen edessä on kiinteä taso.

Honka-salin koko ja sijainti Kouvolatalossa mahdollistavat luento- ja koulutuspäivien yhdistämisen. Päivä alkaa yhteisellä koulutuksella, muuttuu pienryhmäharjoituksiksi, esimerkiksi Kouvolatalon Resiinaan ja Tynnilään. Päivän lopuksi yhteisen työn tulokset kootaan kasaan taas yhteisessä ryhmätyössä Honka-salissa. 

Honka-salin nouseva katsomo.

Onko sinulla tiedossa kokous, seminaari tai luentosarja? Tarvitsetko tapahtumaasi ääni- ja valomiestä? Honka-salissa on tätä varten suunniteltu valo- ja äänitarkkailijan huone, josta ääni- ja valomies voi tarkkailla sekä ohjata tapahtumien videota, ääniä ja mediaa. Tämä mahdollistaa esimerkiksi luentojen streamauksen erittäin sujuvasti. 

Honka-salin suuri valkokangasnäyttö.

Kiinnostuitko Honka-salista?

Jätä tarjouspyyntö, soita myyntipalveluumme 020 615 4749 tai 020 615 4026 tai ota yhteyttä sähköpostitse myyntipalvelu@kouvola.fi. Kouvolan kulttuuritalojen myyntipalvelu on avoinna arkisin kello 9-15.

Päivitetty 28.10.2020