Simelius-sali on nimetty filosofian tohtori Aukusti Simeliuksen mukaan (1882-1959), myöhemmin Simojoki, oli suomen kielen lehtori ja toimi Kouvolan Sanomien päätoimittajana, kirjailijana ja musiikinkääntäjänä sekä sanoittajana.

Kouvolatalon pääsali, Simelius-sali soveltuu seminaarien, konserttien ja muiden esitysten järjestämiseen. Kattava valo- ja äänilaitteistomme, sekä osaava henkilökuntamme luo kokonaisuudet tapahtumaan, kuin tapahtumaan, aina taustaäänimaailmoista streamaukseen ja someseiniin.

Salin akustiikka on Kymenlaakson parhaimmistoa ja puheohjelman, paneelin, koulutuksen sekä konsertin järjestämisessä tämä näkyy. Yleisö kuulee ja näkee lavan tapahtumat jokaiselta penkiltä, eikä mikään oleellinen jää huomaamatta.

Simelius-salin katsomo täydessä valaistuksessa.

Katsomo

Simelius-salissa on 311 istumapaikkaa ja kolme pyörätuolipaikkaa. Sali on loivasti laskeutuva esityslavaa kohden, joten jokaiselta istumapaikalta on hyvät näkymät lavalle.  Koko salin pinta-ala on 377,3 m2

Kiinnostuitko Simelius-salista?

Jätä tarjouspyyntö, soita myyntipalveluumme 020 615 4749 tai 020 615 4026 tai ota yhteyttä sähköpostitse myyntipalvelu@kouvola.fi. Kouvolan kulttuuritalojen myyntipalvelu on avoinna arkisin kello 9-15.

Päivitetty 11.3.2021