Arkkitehtitoimisto Brunow & Maunulan suunnittelema Kuusankoskitalo valmistui vuonna 1985. Kuusankoskitalo sijaitsee Kymijoen kauniissa rantamaisemassa Kuusankosken keskustassa.

Kuusankoskitalo tarjoaa monipuoliset tilat seminaareille, messuille, kokouksille ja kulttuurielämyksille. Talossa on ajanmukainen esitystekniikka. Tilat ovat esteettömiä ja paikoitus on maksutonta. Lähin hotelli sijaitsee aivan vieressä.

Kuusaasali on tunnettu hyvästä akustiikastaan ja se on kaupungin suurin konserttisali. Tilaisuudet ja esitykset voidaan tarvittaessa äänittää, striimata tai videoida. Lisäksi salissa on monipuolinen kokoustekniikka ja avoin langaton nettiyhteys. Teatteritoiminnastaan tunnettu Voikkaasali on erinomainen luentojen, seminaarien ja konserttien pitopaikka. Pohjakerroksessa on tilava takahuonetila, jossa esiintyjät voivat valmistautua esitykseen. Ensimmäisestä kerroksesta, salien läheisyydestä löytyy lisäksi pienempi esiintyjille tarkoitettu tila. Talossa on neljä pienempää kokoustilaa jotka voidaan jakaa.

360 asteen kuva ei ole saavutettava.

Toisen kerroksen lämpiö sijaitsee salien ja kokoustilojen läheisyydessä. Lämpiö toimii väliaika- ja tarjoilutilana ja se soveltuu hyvin myös messujen järjestämiseen sekä cocktail-tilaisuuksiin. Ulkonäyttämö sekä avara piha-alue soveltuvat kesäisin esitysten pitopaikaksi.

Kuusankoskitalossa sijaitsee myös Galleria, jossa on vaihtuvia taidenäyttelyitä.

Kuusankoskitalossa harrastetaan, luodaan ja tuotetaan paljon. Tutustu talon muihin toimijoihin, heidän toimintaansa ja miten päästä mukaan.

Kartta ei ole saavutettava.

Päivitetty 9.1.2023