Arkkitehtitoimisto Brunow & Maunulan suunnittelema Kuusankoskitalo valmistui vuonna 1985. Vehreä rantakaistale erottaa sen vieressä virtaavasta Kymijoesta.

Kuusankoskitalo tarjoaa monipuoliset tilat seminaareille, messuille, kokouksille ja kulttuurielämyksille. Talossa on asiakaspalveluhenkinen ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä ajanmukainen esitystekniikka. Tilat ovat esteettömiä ja paikoitus on maksutonta. Lähin hotelli sijaitsee aivan vieressä.

Kuusaasali on tunnettu hyvästä akustiikastaan ja se on kaupungin suurin konserttisali. Tilaisuudet ja esitykset voidaan tarvittaessa äänittää tai videoida. Lisäksi salissa on monipuolinen kokoustekniikka ja avoin langaton nettiyhteys. Teatteritoiminnastaan tunnettu Voikkaasali on erinomainen luentojen, juhlaseminaarien ja konserttien pitopaikka. Kokouksille on neljä erikokoista, jaettavissa olevaa tilaa.

Toisen kerroksen lämpiö sijaitsee isojen salien ja kokoustilojen välittömässä läheisyydessä. Lämpiö soveltuu messujen järjestämiseen sekä seisoviin ruokailuihin ja cocktail-tilaisuuksiin. Ulkonäyttämö sekä avara pihapiiri soveltuvat kesäisin esitysten pitopaikaksi.

Kuusankoskitalossa harrastetaan, luodaan ja tuotetaan paljon. Tutustu talon muihin toimijoihin, heidän toimintaansa ja miten päästä mukaan.

Päivitetty 23.7.2021