Kuusankosken teatteri

Kuusankosken Teatteri on vuonna 1956 perustettu kannatusyhdistyspohjainen ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka toimii kahdella näyttämöllä Kuusankoskitalossa.

Varsinaisen esitystoiminnan lisäksi teatterin tiloissa toimii Kouvolan kansalaisopiston taiteen perusopetuksen teatteri-ilmaisun 7-16-vuotiaiden lasten ja nuorten ryhmät, sekä Kuusankosken Teatterin Nuorisoteatteriryhmä ja Senioriteatteri Koskirentukat. Teatterilla on myös aktiivinen osa jokakeväisen Kuulas Lasten Teatteritapahtuman järjestämisessä.

Kuusankosken teatteri
Kuusankosken teatterin esitys

Kahvila Valkama

Lounasta ja kahvia Kuusankoskitalossa on saatavilla kahvila Valkamasta. Avoinna: ma-pe klo 8.00-20.00 ja la-su 10.00-18.00. Kahvilan omistaja: Birgitta Nikula, puh. (05) 3 79 20 80, birgitta.nikula(at)kahvilavalkama.com

PKMO Muskari

Pohjois-Kymen musiikkiopiston muskari toimii kaikissa musiikkiopiston toimipisteissä. Pohjois-Kymen musiikkiopisto PKMO on Suomen suurimpiin kuuluva yksityinen, säveltaiteen perusopetusta antava musiikkioppilaitos. Päätoimipaikka Kouvolatalon lisäksi opetuspisteet sijaitsevat eri puolilla Kouvolaa mm. Kuusankoskitalolla. Pohjois-Kymen musiikkiopisto verkossa: www.pkmo.fi sekä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

""
Pohjois-Kymen musiikkipiston muskarilaiset esiintymässä Kouvolantalon Simelius-salissa

Päivitetty 21.9.2020