Kuusankosken teatteri

Kuusankosken Teatteri on vuonna 1956 perustettu kannatusyhdistyspohjainen ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka toimii kahdella näyttämöllä Kuusankoskitalossa.

Varsinaisen esitystoiminnan lisäksi teatterin tiloissa toimii Kouvolan kansalaisopiston taiteen perusopetuksen teatteri-ilmaisun 7-16-vuotiaiden lasten ja nuorten ryhmät, sekä Kuusankosken Teatterin Nuorisoteatteriryhmä ja Senioriteatteri Koskirentukat. Teatterilla on myös aktiivinen osa jokakeväisen Kuulas Lasten Teatteritapahtuman järjestämisessä.

Kuusankosken teatterin esiintyjät roolipuvuissaan.

Kahvila Valkama

Lounasta ja kahvia Kuusankoskitalossa on saatavilla kahvila Valkamasta. Kahvilan omistaja: Birgitta Nikula, puh. (05) 3792080, birgitta.nikula(at)kahvilavalkama.com

Kahvila Valkama Kahvila suljettu 8.-28.3. sulun ajan. Hallitus on esittänyt ravintoloiden sulkemista Kymenlaaksossa 18.4. saakka. Kokoustarjoilut voidaan edelleen toteuttaa.

Kahvila Valkaman asiakaspaikkoja isojen ikkunoiden ääressä.

PKMO Muskari

Pohjois-Kymen musiikkiopiston muskari toimii kaikissa musiikkiopiston toimipisteissä. Pohjois-Kymen musiikkiopisto PKMO on Suomen suurimpiin kuuluva yksityinen, säveltaiteen perusopetusta antava musiikkioppilaitos. Päätoimipaikka Kouvolatalon lisäksi opetuspisteet sijaitsevat eri puolilla Kouvolaa mm. Kuusankoskitalolla. Pohjois-Kymen musiikkiopisto verkossa: www.pkmo.fi sekä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Pohjois-Kymen musiikkipiston muskarilaiset esiintymässä Kouvolantalon Simelius-salissa.

Päivitetty 26.3.2021