Kuusankoskitalon pääsali, Kuusaasali on Kymenlaakson yksi suurimmista konserttisaleista. Sali on yksi Kymenlaakson vilkkaiten varatuista ja sen täyttää niin suomalaiset eturivin artistit, kuin Kymenlaaksolaiset muusikot ja orkesterit. Kattava valo- ja äänilaitteistomme, sekä osaava henkilökuntamme osaa luoda kokonaisuudet tapahtumaan, kuin tapahtumaan, aina taustaäänimaailmoista streamaukseen ja someseiniin.

""
Kuusasali yleisöllä

Salin akustiikka on Kymenlaakson parhaimmistoa ja puheohjelman, paneelin, koulutuksen sekä konsertin järjestämisessä tämä näkyy. Yleisö kuulee ja näkee lavan tapahtumat jokaiselta penkiltä, eikä mikään oleellinen jää huomaamatta.

Katsomo

Salissa on 481 istumapaikkaa ja 5 pyörätuolipaikkaa. Salin koko on 580 m2. Tilaisuudet ja esitykset voidaan tarvittaessa äänittää tai videoida. Lisäksi salissa on monipuolinen kokoustekniikka ja avoin langaton Internet-yhteys.

Kuusaa-sali ylimmiltä penkkiriveiltä
Kuusaasali ylimmiltä penkkiriveiltä

Kiinnostuitko Kuusaasalista

Jätä tarjouspyyntö, soita myyntipalveluumme 020 615 4749 tai ota yhteyttä sähköpostitse myyntipalvelu@kouvola.fi. Kouvolan kulttuuritalojen myyntipalvelu on avoinna arkisin kello 9-15.

Päivitetty 2.9.2019