Salin puolipyöreä ja pallomainen muoto mahdollistavat läheisen kontaktin kuulijoihin. Tila luontuu luentojen ja koulutusten lisäksi juhlien järjestämiseen. Tilan ja katsomon muoto sekä monipuolinen tekniikka takaavat sen, ettei kukaan jää annista paitsi, sillä salin valotekniikka ja äänentoisto noudattavat talon tinkimätöntä linjaa. Vain paras on kyllin hyvää tukemaan ja tehostamaan erityyppisiä esityksiä.

Luento Voikkaasalissa

Sali on suunniteltu myös monipuolista teatteritarjontaa silmällä pitäen. Kuusankosken Teatteri edistää alueen kulttuurielämää tuottamalla teatteriesityksiä ja kouluttamalla nuoria teatterityöhän.

Voikkaasalin puolipyöreä katsomo
Voikkaasalin puolipyöreä katsomo

Salissa on 214 istumapaikkaa ja 6 pyörätuolipaikkaa. Salin koko on 380 m2. Näyttämön syvyys on n.10 m. Tilaisuudet voidaan tarvittaessa äänittää tai videoida. Salissa on avoin langaton Internet-yhteys.

Akustiikka

Voikkaasalin akustiikka on Kymenlaakson huippua. Puheohjelmiin ja teatteriin erinomaisesti sopiva tila tuo esille puhujien ja näyttelijöiden sekä yksilölliset vivahteet ilman mikrofonia tai sen kanssa. 

Videoesite akustiikasta

Kiinnostuitko Voikkaasalista

Jätä tarjouspyyntö, soita myyntipalveluumme 020 615 4749 tai ota yhteyttä sähköpostitse myyntipalvelu@kouvola.fi. Kouvolan kulttuuritalojen myyntipalvelu on avoinna arkisin kello 9-15.

Päivitetty 2.9.2019