Kouvolan kulttuuritalot suljettu 13.5. asti

Kouvolan kulttuuritalojen logo

Kulttuuritalot ovat suljettuna asiakkailta 18.3. lähtien 13.5. saakka.

Päivitetty tieto siirtyneistä tai peruuntuneista tapahtumista löytyy kulttuuritalojen nettisivuilta, Kouvolankulttuuritalot.fi .

Kuusankoskitalon lipunmyynti, galleria sekä kahvila Valkama ovat suljettuna. Myyntipalvelu palvelee näyttelytilaan sekä kokouksiin ja konsertteihin liittyvissä varauksissa arkisin klo 9-15. Kahvila Valkaman kotiin kuljetettuja lounasannoksia voi tilata puhelimitse. Kuusankosken teatteri on suljettuna elokuun alkuun saakka.

  • Myyntipalvelu p. 020 615 4749 ja 020 615 4026
  • Kahvila Valkama p. 050 3011 597

Kouvolatalolla museot, galleriat, liikuntatilat ja kahvila-ravintola Sävel Bistro ovat suljettuna. Pohjois-Kymen musiikkiopisto siirtyy etäopetukseen ma 23.3. Tämän viikon tunnit on peruttu. Kouvolan kansalaisopisto on lopettanut toimintansa tältä keväältä.

Eduskunta käsittelee valmiuslain tänään tiistaina 17.3. Kouvolan kaupunki varautuu toiminnassaan siihen, että osa valmiuslain toisen osan säännöksistä tulee voimaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kaupunki valmistelee monien palveluidensa sulkemista tai uudelleenjärjestämistä 18. maaliskuuta alkaen. Palvelut tullaan sulkemaan 13. huhtikuuta asti. Tämän jälkeen sulun jatkamistarvetta tarkastellaan koronavirustilanteen mukaisesti ja palvelukohtaisesti.

Kouvolan kaupungin tiedote  https://www.kouvola.fi/ajankohtaiset/valmiuslain-vaikutukset-kulttuuripalveluihin/