Turvallinen kokous ja vierailu kulttuuritaloilla

Kouvolan kulttuuritalojen logo violetilla taustalla.

Kulttuuritalot noudattavat viranomaisohjeistuksia huolellisesti, jotta asiakkaat voivat järjestää kokouksia ja vierailla kulttuuritalossa turvallisin mielin.

Ajankohtaista nyt

Kouvolan kaupunki tiedottaa:

Tarkista Kouvolassa voimassa olevat koronavirusrajoitukset ja –ohjeet täältä: https://www.kouvola.fi/koronavirus-tiedotus/

Kouvolan kaupunki on varautunut nopeasti kehittyvään paikalliseen epidemiaan. Kouvolan kaupungin valmiusryhmä on päivittänyt nopeasti kehittyvän epidemian toimintasuunnitelmaa. Suunnitelma sisältää noin kolmekymmentä toimenpidettä, joilla valmistaudutaan hillitsemään nopeasti leviävien koronatartuntojen määrää Kouvolan alueella tarvittaessa. Lue tiedote kokonaisuudessaan.


Terveydessä ja turvallisuudessa otamme vahvasti huomioon viranomaisten ohjeet ja suositukset. Turvallisuus varmistetaan asiakasmäärien rajaamisen, turvaetäisyyksien ja käsi- ja yskimishygieniaohjeistuksen kautta.

Olemme tehneet seuraavia toimenpiteitä, jotta vierailusi Kouvolan kulttuuritaloilla olisi mahdollisimman turvallinen.

  • Desinfioivaa käsihuuhdetta on saatavilla sisäänkäynneillä, kokoushuoneissa ja näyttelytiloissa
  • Kokoustilojen tietokoneet ja muu tekniikka desinfioidaan jokaisen tilaisuuden jälkeen
  • Konserttisalien ja kokoustilojen henkilömäärää on rajoitettu

Suosittelemme asiakkaillemme:

  • kasvomaskin käyttöä tapahtumissa
  • lähi- tai korttimaksua asioidessasi lipunmyynnissä, naulakoilla tai ravintoloissamme
  • koronavilkku-sovelluksen käyttöönottoa

Ethän vieraile Kouvolan kulttuuritaloilla, mikäli sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Siirräthän vierailusi tällöin myöhempään ajankohtaan.

Kulttuuritalot noudattavat ohjeistuksia huolellisesti, jotta asiakkaat voivat vierailla kulttuuritalossa turvallisin mielin. Toimenpiteet koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi koskevat asiakkaita ja henkilökuntaa kulttuuritalojen tiloissa.

Tapahtuman järjestäjälle

Kouvolan kaupunki edellyttää, että kaupungin tiloissa ja alueilla järjestettävissä yleisötilaisuuksissa, tapahtumissa ja yleisissä kokouksissa noudatetaan voimassa olevia tartuntatautiviranomaisten antamia ohjeita. Ohjeiden yksityiskohtainen soveltaminen on aina tapahtuman tai tilaisuuden järjestäjän vastuulla.

Tarkemmat ohjeet:

Alla olevasta taulukosta näet kunkin tilan henkilömäärän normaalitilanteessa, metrin sekä kahden metrin turvavälein laskettuna.

Taulukko kulttuuritalojen kokoustilojen henkilömääristä koronapandemian aikana
Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon kokoustilojen henkilömäärät turvavälein

Poikilo-museot, Sävel Bistro ja Kahvila Valkama

Museovierailua varten museon turvallisuusohjeistukseen voit tutustua Poikilo-museoiden nettisivuilla. Kouvolatalon kahvila-ravintola Sävel Bistro ja Kuusankoskitalon Kahvila Valkama ovat avoinna talojen aukioloaikoina turvallisuusohjeistukset huomioiden.