Turvallinen vierailu kulttuuritaloilla

Kouvolan kulttuuritalojen logo

Kulttuuritalot noudattavat viranomaisohjeistuksia huolellisesti, jotta asiakkaat voivat vierailla kulttuuritalossa turvallisin mielin.

Kouvolatalo on avoinna 2.6. alkaen ja Kuusankoskitalo avautuu 3.8. Terveydessä ja turvallisuudessa otamme vahvasti huomioon viranomaisten ohjeet ja suositukset. Turvallisuus varmistetaan asiakasmäärien rajaamisen, turvaetäisyyksien ja käsi- ja yskimishygieniaohjeistuksen kautta.

Olemme tehneet seuraavia toimenpiteitä, jotta vierailusi Kouvolan kulttuuritaloilla olisi mahdollisimman turvallinen.

  • Desinfioivaa käsihuuhdetta on saatavilla sisäänkäynneillä, kokoushuoneissa ja näyttelytiloissa
  • Kokoustilojen tietokoneet ja muu tekniikka desinfioidaan jokaisen tilaisuuden jälkeen
  • kulttuuritalojen yleisö- ja näyttelytilojen siivousta on tehostettu

Ethän vieraile Kouvolan kulttuuritaloilla, mikäli sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Siirräthän vierailusi tällöin myöhempään ajankohtaan.

Turvallisen vierailun ohjeistus perustuu viranomaisohjeistukseen sekä THL:n ja OKM:n 14.5.2020 antamaan ohjeeseen koronavirustartuntojen ehkäisemisestä (stm.fi).

Kulttuuritalot noudattavat ohjeistuksia huolellisesti, jotta asiakkaat voivat vierailla kulttuuritalossa turvallisin mielin. Toimenpiteet koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi koskevat asiakkaita ja henkilökuntaa kulttuuritalojen tiloissa.

Poikilo-museot, Sävel Bistro ja Kahvila Valkama

Museovierailua varten museon turvallisuusohjeistukseen voit tutustua Poikilo-museoiden nettisivuilla. Kahvila-ravintola Sävel Bistrossa on tarjolla pieniä ruoka-annoksia, kahvilatuotteita ja noutomyyntiä. Terassi- ja sisätilat ovat molemmat käytössä. Tarkemmat tiedot löydät Sävel Bistron nettisivuilta. Kahvila Valkama on avoinna 1.6. alkaen koronarajoitukset huomioiden ma-pe klo 10-16. Kahvilan sisätilat sekä terassi ovat molemmat käytössä.